irisgeregeld > Personal / Professional Organizer

Personal / Professional Organizer

Wat is een Personal Organizer?

Als personal Organizer ontzorg ik u op zakelijk of op particulier vlak en neem u zaken uit handen. Denk hierbij aan het organiseren van een persoonlijke gebeurtenis, een evenement, managementondersteuning, administratieve taken etc.  Heeft u tijdelijk of structureel  handen tekort dan kunt u contact met mij opnemen en kan ik taken van u overnemen. Ik ga graag met u in overleg.

Wat is een Professional Organizer?

Als Professional Organizer draag ik mijn kennis en vaardigheden aan u over en zorg ik voor een blijvende gedragsverandering op het werk of bij u thuis.

  • Professional Organizers zijn specialisten in het aanbrengen van structuur in de breedste zin van het woord.
  • Een Professional Organizer begeleidt en adviseert bij het creëren van orde en overzicht in tijd en ruimte.
  • Op het werk kan een Professional Organizer uw trainer zijn bij het creëren van overzicht in tijd en taken, werkprocessen, digitale en papieren informatie en fysieke werkruimte.
  • Het resultaat is concreet; een opgeruimd bureau zonder stapels papier, een goed werkende agenda en een vlotte afhandeling van taken, post en email. 

Kort samengevat: Een Professional Organizer zorgt voor orde en structuur in woon- en werkomgeving. Een Professional Organizer werkt volgens beproefde methodes en geeft advies en ondersteuning bij het opruimen, herinrichten van administraties, ruimtes en spullen.                                   

Menu Title